Pratiti Krantz er EU-sertifisert holistisk rådgiver og har 40 års erfaring innen meditasjon og selvutvikling.

Den indre reisen begynte i 1980 da jeg kom til India første gang, til Osho Meditation Resort i Pune. Her fant jeg det jeg søkte: dans, fellesskap, meditasjon og intens terapi. I 1983 gjorde jeg Pulsation Training med Aneesha Dillon og i 1992 startet jeg utdannelsen min som holistisk rådgiver. Siden 1994 har jeg gitt individuelle timer i Dyp avspenningsmassasje og rådgiving (Star Sapphire) og fra 1996 har jeg også ledet kurs og treninger i Dyp avspenningsmassasje (Psychic Massage)

Men i dette arbeidet er der alltid mere å lære og i 2016 deltok jeg i Working with People training med Rafia og Turya, to av verdens beste terapeuter. Her fikk vi en innføring i the Diamond work, en annerledes og spennende tilnærming til personlig utvikling. Og vi jobbet med Enneagrammet, en enkel og presis personlighetstest (se under individuelle timer) som gjør det lettere for oss å akseptere og være glad i oss selv.

De siste 11 årene har jeg drevet Gavebutikken India, det har vært fint å få litt avstand til terapi også. Tidligere drev jeg jordbruk i mange år, oppdrett av svømmefugler, høns og Belgiske fårehunder. En allsidig livserfaring kan være en fordel når man jobber med rådgiving; av og til er det praktiske og/eller økonomiske situasjoner som skaper spenninger og stress, kanskje uten at vi selv er klar over det.

Hovedfokuset i arbeidet mitt er at vi innerst inne selv vet hva vi trenger. Terapeutens oppgave er å skape et rom, et trygt sted, hvor vi selv kan utforske livet vårt og finne vår egen sannhet her og nå.